Return to the Cloudy Nights Telescope Reviews home pageAstronomics discounts for Cloudy Nights members
· Get a Cloudy Nights T-Shirt · Submit a Review / Article

Click here if you are having trouble logging into the forums

Privacy Policy | Please read our Terms of Service | Signup and Troubleshooting FAQ | Problems? PM a Red or a Green Gu… uh, User

Equipment Discussions >> Mounts

Pages: 1
George P Dunham
super member


Reged: 06/24/12

Loc: Pinecliffe,CO USA
Home position on a CGE PRO question? new
      #5417598 - 09/12/12 04:15 PM

I have noted that my "home position" function is not doing what I expect it to do. I would assume that if I slew to a particular place I want the scope to park and then set the home position, the scope should always slew to that position when I bring up home position and select "goto". The few times I've set it have given me odd results. If I don't cycle the power, it will goto home when this command is used. But if power is cycled, it will goto home in some other position, in other words, it isn't working. Am I missing something?

Post Extras: Print Post   Remind Me!   Notify Moderator  
wolfman_4_ever
Pooh-Bah


Reged: 07/15/11

Loc: El Segundo, Ca, So. Cal
Re: Home position on a CGE PRO question? [Re: George P Dunham]
      #5422827 - 09/15/12 07:36 PM

What version of firmware are you using?

I use the home position all the time..


Post Extras: Print Post   Remind Me!   Notify Moderator  
Pages: 1


Extra information
22 registered and 38 anonymous users are browsing this forum.

Moderator:  Dave M, richard7, bilgebay 

Print Thread

Forum Permissions
      You cannot start new topics
      You cannot reply to topics
      HTML is disabled
      UBBCode is enabled


Thread views: 297

Jump to

CN Forums Home


Cloudy Nights LLC
Cloudy Nights Sponsor: Astronomics