Return to the Cloudy Nights Telescope Reviews home pageAstronomics discounts for Cloudy Nights members
· Get a Cloudy Nights T-Shirt · Submit a Review / Article

Click here if you are having trouble logging into the forums

Privacy Policy | Please read our Terms of Service | Signup and Troubleshooting FAQ | Problems? PM a Red or a Green Gu… uh, User

Equipment Discussions >> Electronically Assisted Astronomy

Pages: 1
zymon
member


Reged: 06/27/13

Loc: Singapore
Skywire not working with Nexstar 8SE
      #6048589 - 08/27/13 10:56 AM

I have connected my telescope to my Ipad via the Skywire but I keep getting an error message about the connection (sorry cant remember the message as i have put the telescope away) and when I try to goto a target the RA is looking unstable, stuttering between different numbers.

In settings I have assigned the "Celestron Nexstar 5/8" and mount type as "Alt-Az. Goto" Wonder if that's correct.

Hope somebody can help me.


Post Extras: Print Post   Remind Me!   Notify Moderator  
Dragon Man
Carpal Tunnel
*****

Reged: 03/07/06

Loc: Snake Valley, Australia
Re: Skywire not working with Nexstar 8SE new [Re: zymon]
      #6048613 - 08/27/13 11:11 AM

Zymon,

you will have to post your question in the Mounts section: http://www.cloudynights.com/ubbthreads/postlist.php/Cat/0/Board/lxd55


Post Extras: Print Post   Remind Me!   Notify Moderator  
Pages: 1


Extra information
8 registered and 7 anonymous users are browsing this forum.

Moderator:  droid, David Pavlich, JayinUT 

Print Thread

Forum Permissions
      You cannot start new topics
      You cannot reply to topics
      HTML is disabled
      UBBCode is enabled


Thread views: 162

Jump to

CN Forums Home


Cloudy Nights LLC
Cloudy Nights Sponsor: Astronomics