Jump to content

  •  

CNers have asked about a donation box for Cloudy Nights over the years, so here you go. Donation is not required by any means, so please enjoy your stay.

Photo

Trouble managing Equipment Profile SGP

  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 birddog99

birddog99

    Vostok 1

  • -----
  • topic starter
  • Posts: 133
  • Joined: 21 Aug 2017
  • Loc: Houston, Texas

Posted 20 January 2019 - 04:16 PM

Just downloaded the trail version of SGP.Managing the equipment profile looks pretty straight forward, but here's what happening. The first profile I set up was for my asi071(autoguide info and plate solve info were entered). Next was for the Canon DSLR. When I open new sequence with profile(Canon profile) and then begin my run, I get a message telling me this sequence needs to run with auto guider. I know that I have it set to "no autoguider" for this particular profile. It does let me skip thru to the run, but I shouldn't be receiving this message. What am I missing.



#2 Alex McConahay

Alex McConahay

    Cosmos

  • *****
  • Posts: 7545
  • Joined: 11 Aug 2008
  • Loc: Moreno Valley, CA

Posted 20 January 2019 - 04:43 PM

Check which profile you are using to make the profile. 

 

On the Equipment Profile Manager check if the "Use this profile as default. "

 

Sounds like your other profile is the default. Or, perhaps you did not properly save the profile after editing it. 

 

Alex




CNers have asked about a donation box for Cloudy Nights over the years, so here you go. Donation is not required by any means, so please enjoy your stay.


Recent Topics






Cloudy Nights LLC
Cloudy Nights Sponsor: Astronomics